Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



joi, 24 februarie 2011

Coasta de azur



Côte d'Azur este una din cele mai fascinante regiuni de pe litoralul francez al Mediteranei. Arhitectura caracteristică este în stil Belle-Epoque şi atrage din anii 20 mai ales în lunile de vară din ce în ce mai mulţi vizitatori, în special "cei bogaţi şi cei celebrii" apreciază această zonă cu apa incredibil de albastră şi plăji nesfârşite. Foarte îndrăgite sunt localităţile mondene Orte Nizza, Cannes şi Saint Tropez. Fie la cumpărături, la o cină elegantă sau pur şi simplu la o zi pe plajă - viaţa poate fi foarte dulce în Côte d'Azur. Dar nu doar litoralul vă aşteaptă, în interior puteţi vizita peisaje montane cu mici sătuce şi lua o masă copioasă la unul din restaurantele confortabile - tipic pentru sudul Franţei. Côte d'Azur - Belle-Epoque plăji de vis! Cannes - Belle-Epoque şi plăji de vis cu nisip fin!

Cannes merită titlul de una din cele mai elegante destinaţii din lume, cu marile său hoteluri în stil Belle Epoque, multele magazine cu design modern şi promenada pe faleză de-a lungul plajelor cu nisip fin. Cannes este renumit pentru Festivalul de Film, centrul vechi pitoresc, cu multe clădiri medievale şi datorită portul său vechi. Latura modernă a Cannes a fost construit pornind de la bulevardul La Croisette, care este una dintre cele mai frumoase plimbări în faleză din regiune. Faimosul Festival de la Cannes, are loc in luna mai la extremitatea vestică a bulevardului, lângă Palais des Festivals. Multi actori şi-au imortalizat aici, precum la Hollywood, amprentele. De aici puteţi trece în oraşul vechi, unde vă aşteaptă minuni gastronomice în vechile cabine pescăreşti.
sursa: summertrex


Vezi singur ofertele agentiei 
SummerTrex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu