Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



luni, 28 februarie 2011

Obiecte de decor: tablouri, ceasuri de perete



Am placerea sa va prezint o oferta interesanta si ampla cu obiecte de decor pentru afacerea sau pentru caminul dvs.

Obiectele sunt lucrate manual si sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, cu finisaje de exceptie, toate la un pret accesibil. Ele imbina armonios placutul cu utilul, fiind protejate cu lacuri ecologice ce fac usoara intretinerea lor. Oferta cuprinde o gama larga de tablouri, ceasuri de perete si cutii decorative realizate in tehnica art print aplicat pe lemn, tehnica des intalnita in occident (SUA si numai) si creata special pentru cei ce isi doresc un obiect de arta la un pret accesibil, astfel cafeneaua, restaurantul, pensiunea sau hotelul tau va beneficia de tablourile potrivite care se vor integra la perfectie in orice decor.


Tablourile si ceasurile de perete sunt lucrate pe un lemn stratificat ce nu sufera transformari in timp iar aspectul modern al ramei wenge le face sa fie usor de integrat atat in interioarele moderne carora le aduce un plus de caldura, cat si in cele retro carora le ofera o nota de modernitate.


Daca esti in plina amenajare a noii tale afaceri, faci o redecorare sau pur si simplu vrei o noua pata de culoare pe peretii din caminul tau atunci AICI trebuie sa intri si sa-ti alegi noile obiecte de decor (tablouri, ceasuri de perete, cutii) ce vor face parte din viata ta!

Profita acum de reducerile si promotiile de sezon!

Tablouri, ceasuri, decoratiuni




Mai jos aveti doar cateva mostre din oferta!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu