Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



miercuri, 18 mai 2011

Concert Inna - Arenele Romane

Aseara am fost la concertul Innei. Desi inceputul n-a fost deloc promitator, multe probleme de organizare in final a fost chiar reusit, invitatii au facut atmosfera (Akcent au cantat melodii vechi, care ne aminteau de anii de liceu  :pentru unii dintre noi:), Alex a cantat si dansat foarte bine, stie sa faca spectacol.

Aparitia Innei a fost...inedita, a coborat din elicopter direct pe scena. Pe cat este de micuta pe atat este de energica. S-a cantat live, jocul de lasere si foc au fost destul de ..interesante (ma asteptam la ceva mai mult dar suntem in Romania).


P.S. pentru organizatorii de evenimente: ar trebui sa luati in calcul si timpul mult prea mare de asteptare intre 2 artisti programati sa cante intr-un concert. Ar trebui un animator care sa distraga atentia publicului 15-20 min cat dureaza instalarea/ dezinstalarea echipamentului necesar fiecarui artist pe scena. E un timp mort care plictiseste publicul foarte mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu