Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



vineri, 3 februarie 2012

EUROCOR- Un pas mai aproape de succes

Ai nevoie de o diploma? Da, chiar acum!

Dinamica spectaculoasa a schimbarilor care se petrec in fiecare zi in jurul nostru ne obliga, practic, sa tinem pasul cu o avalansa de informatii. In secolul vitezei, din ce in ce mai multi oameni se indreapta spre studiul prin corespondenta, nu numai pentru a fi la curent cu noutatile, dar mai ales pentru a obtine o certificare profesionala care sa le permita accesul spre un loc de munca mai bun, spre o viitoare promovare si, de ce nu, spre un post mai ofertant din punct de vedere financiar. In acest moment oferta de cursuri prin corespondenta este atat de bogata, incat este practic imposibil sa nu gasesti acel domeniu in care sa doresti sa te specializezi si pentru care sa nu gasesti cursul de care ai nevoie pentru a-ti largi si aprofunda cunostintele si competentele. Angajati si angajatori apreciaza astazi, in egala masura, avantajele studiului prin corespondenta, o metoda de studiu cu rezultate demonstrate in intreaga Europa, comoda si flexibila in acelasi timp.

Iata doar cateva dintre avantajele cursurilor prin corespondenta:

Inveti fara sa te deplasezi. Cursurile prin corespondenta fac sa dispara granitele geografice dintre cursanti si scoala, permitandu-le acestora sa urmeze cursul dorit oriunde ar locui. Locuiesti in Iasi, dar doresti sa urmezi un curs de Inspector resurse umane la Bucuresti? Nici o problema. Primesti acasa pachetele de curs, cu toate informatiile incluse in ele, inclusiv testul de evaluare finala in baza caruia ti se elibereaza diploma.

Costuri de instruire reduse. Un alt avantaj al studiului prin corespondenta consta in faptul ca tot ceea ce e necesar studiului este inclus in pachetul de curs. Aceasta va va ajuta sa economisiti banii ce ar fi fost cheltuiti altfel pe carti costisitoare sau deplasari la salile de curs.

Accesibil si convenabil. Au trecut vremurile cand pentru a urma cursurile dorite trebuia sa va supuneti unui program incarcat si sa va grabiti continuu fie catre curs, fie catre locul de munca. Nici ambuteiajele din zilele cu trafic aglomerat sau slalomul prin aglomeratia din campus pentru a ajunge la timp la curs nu mai sunt probleme de care sa va temeti! Cursurile prin corespondenta va permit sa va programati orele de studiu asa cum doriti, indiferent de obligatiile pe care le aveti de-a lungul zilei.

Flexibilitate. Puteti studia in functie de timpul pe care il aveti disponibil. Iar temele si examenele le puteti da atunci cand aveti timp sau cand sunteti in cea mai buna forma.

Ai propriul profesor personal. Cursurile prin corespondenta favorizeaza interactiunea dintre cursant si profesor mult mai mult decat invatamantul traditional. Astfel, fiecare cursant se bucura de acces egal la profesorul de curs, ceea ce nu este posibil in cazul unei clase de zeci de cursanti, fiecare cu receptivitatea, temperamentul si personalitatea lui. In plus, relatia cu profesorul devine mai eficienta pentru ca fiecare cursant primeste informatii si clarificari punctuale legate de temele sale, avand astfel posibilitatea sa aprofundeze mai bine un aspect pe care nu l-a inteles suficient din materia disponibila in pachetele de curs.

Pentru mai multe detalii despre cursurile prin corespondenta, saptamana aceasta va recomandam
www.eurocor.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu