Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



marți, 13 martie 2012

Mici trucuri de machiaj

    Suntem femei ocupate si vrem sa aratam mereu bine. Nu se poate sa le ai pe ambele? Ba sigur ca da! Ori de cate ori simti ca nu ai timp suficient pentru a petrece mai mult timp in oglinda poti apela la urmatoarele trucuri pentru a reusi sa realizezi un machiaj impecabil in doar doi timpi si trei miscari.

- Pentru un machiaj smokey rapid traseaza o linie groasa de-a lungul ploapei superioare, Apoi cu varful degetului sau un betigas de vata intinde dermatograful. Poti reveni apoi si poti aplica inca putin dermatograf pana cand obtii intensitatea dorita.

- Inainte de machiaj, aplica o crema hidratanta cu vitamina C. Iti va da luminozitate chipului.

- Aplica intotdeauna fardul de obraz cu o pensula mare, cu par moale si des. Incepe din punctul cel mai inalt spre par. Dupa ce ai terminat machiajul, nu uita nicioadata sa piepteni sprancenele. Sunt pensule speciale, care au la un capat un pieptan de mici dimensiuni si care te va ajuta sa scuturi excesul de pudra. Intotdeauna piaptana sprancenele in sus, iti va da luminozitate chipului.

- Pentru un chip mai slab si sculptat aplica pudra bronzanta de-a lungul maxilarului, pe mijocul gatului si deasupra decolteului.

- Dupa ce ai aplicat anticearcanul, aplica si un praf de pudra translucida, Va da luminozitate chipului si iti va scoate in evidenta ochii.

- Daca obisnuiesti sa folosesti pudra, ai grija si aplica inainte o crema hidratanta. Asteapta un minut dupa care poti continua machiajul. Vei vedea ca pudra se va aseza mult mai bine acum, vei evita acel look prafuit.

- Vrei sa dai machiajului tau o nota soft? Foloseste un dermatograf intr-o nuanta deschisa, poate un maro si aplica-l pe ploapa superioara. Foloseste aceeasi nuanta si aplic-o pe varful pometilor. Intinde fardul cat mai bine, cat pentru o nota subtila.

- Pentru un look natural, dar, totodata, de mare efect, aplica fondul de ten doar in zonele cu probleme pentru a masca imperfectiunile. Apoi este suficient sa aplici doar un varf de pudra translucida pentru o usoara luminozitate.

- Preferi machiajul nude, dar nu ai un ruj in aceeasta nuanta? Nimic mai simplu! Aplica putin fond de ten pe buze si intinde bine. Poti aplica apoi strugurel de buze pentru hidratare si sa eviti uscarea buzelor.

- Inainte de a aplica fardul de ploape, uda usor pensula. Este un truc la careapeleaza multi make-up artisti. Vei observa ca nuantele au o intensitate mai puternica astfel.

- Pentru a scapa de punctele negre si pentru a indeparta celulele moarte, aplica un exfoliant de doua ori pe saptamana. Poti adauga si putina zeama de lamaie pentru a stimula exfolierea si pentru a da luminozitate chipului. Lamaia contine acid citric care ajuta la o mai buna indepartare a celulelor moarte.

Sursa: feminis.ro


MakeupOnline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu