Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



miercuri, 30 martie 2011

Ce trebuie sa stim despre magazinele online de fashion?

Magazinele online de haine, incaltaminte, genti si alte accesorii sunt din ce in ce mai competitive si ofera din ce in ce mai multe beneficii. Dar noi, ca si consumatori trebuie sa invatam sa stim la ce sa ne uitam cand ajungem pe un astfel de site si diferentiem site-urile dubioase de cele serioase, care intr-adevar se preocupa sa ne aduca haine de calitate,  branduri alternative din Romania: Irregular Choice, U Roads, Creative Recreation, Ringspun, GSUS, Goorin Brothers , Peter Grimm, Darimeya , Design by Humans, Merc London, Lipsy London, Poetic Licence, Lavand, Fiorelli, Jeepers Peepers Preturi reduse pe www.fashionlab.ro si mai ales respecta legislatia in vigoare, legea comertului electronic. Desi comertul electronic a aparut si la noi de ani buni nu multa lume stie care-i sunt drepturile daca lanseaza o comanda pe un astfel de site.

In primul rand trebuie sa stim ca avem dreptul sa returnam produsul in termen de 10 zile fara sa dam nici o explicatie (e posibil ca rochia sa fie mai stramta sau mai larga decat am fi crezut - desi exista tabele cu corespondenta intre dimeniuni, si mai nou se incearca alinierea numerelor romanesti la cele europene).

Fashionlab.ro

Plata se poate face pe mai toate site-urile de profil in mai multe feluri: ramburs, prin OP ( prin banca in contul firmei) sau online prin card debit/credit. Sunt multe banci care au o gama larga de carduri care ofera reduceri la magazinele de haine, restaurante, hoteluri etc.

Un site care se respecta are trecute toate datele de contact, datele de inregistrare de la Reg.Comertului, termenii de livrare, de plata, obligatia lor de a primi produsele retur in termenul convenit de lege.


Cosmetice-Rooibos.ro

Produse cosmetice

Genti make-up, pensule si accesorii la cele mai bune preturi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu