Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



joi, 31 martie 2011

Pantofii anului 2011

Dragele mele cititoare,

Postul de azi va aduce mici informatii in legatura cu moda 2011 in ceea ce priveste incaltamintea. Pentru anul asta designerii vor sa ne testeze echilibrul: 
au lansat pantofi foarte inalti, cu platforma.

Vom vedea influente vintage, platforme din lemn si fibra atat pe pantofi cat si pe sandale, iar in toamna vom avea botine la fel de inalte si cu platforma.

Multe femei se plang ca tocurile atat de mari si platformele sunt destul de incomode, si este destul de greu de mers pe ele fara sa intampine “mici accidente”.Dar! Este un mare dar, un picior incaltat cu un pantof cu toc inalt arata foarte bine, subtiaza sau inalta acolo unde este cazul.

In orice magazin vei merge zilele astea vei vedea ca genul acesta de incaltari este predominant, chiar si magazinele online s-au adaptat la noile tendinte si au adus pe piata modele noi, care mai decare mai colorate si mai inalte. Desi la prima vedere par destul de “butucanosi” (cum spunea o doamna zilele trecute intr-un magazin) in cele din urma te obisnuiesti si ajung chiar sa-ti placa si sa fie cat de cat comozi.

Mycloset.ro      Mycloset.ro
Mycloset.ro        Mycloset.ro

Ama Fashion


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu