Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



luni, 21 martie 2011

Shoppingul online: necesitate sau moft?

Pentru azi m-am gandit sa scriu despre shopping-ul online. E un domeniu care prinde din ce in ce mai mult si la noi, in strainatate fiind mult mai extins.

In ziua de azi putem cumpara orice online: de la medicamente, cosmetice, electronice si electrocasnice la haine, genti, accesorii, incaltaminte, avem magazine online pentru toate necesitatile noastre. Pana si bilete de avion sau tren putem bifa cu un simplu click. Putem face si rezervari la hoteluri atat pentru tara noastra cat si pentru strainatate.

Comertul online se dezvolta continuu, avem legislatie pentru el, permite returnarea produselor in cazul in care vin cu probleme sau pur si simplu ne dam seama ca nu sunt ceea ce ne doream.

Fiecare site destinat comertului online prezinta pagini de termeni si conditii de livrare, returnare, plata, date de contact. Trebuie doar sa citim, sa fim putin atenti.

Avand in vedere criza financiara actuala toata site-urile de profil se (z)bat in a veni in intampinarea clientilor cu oferte din ce in ce mai diversificate: de la reduceri, promotii la carduri de fidelitate, vouchere si transport gratuit. De ce sa nu profitam?

Griji in privinta platilor? Desi multi au implementat in site un sistem de plata online ei ofera si posibilitatea platii  ramburs, la primirea coletului. Ofera de asemenea posibilitatea alegerii modului de transport: prin posta romana sau prin curierat rapid.

Intr-o lume din ce in ce mai agitata, mai grabita si fara prea mult timp liber shoppingul online pare solutia pentru a ne bucura de timpul liber alaturi de familie la plimbari prin parcuri si nu stand in magazine la cozi.


Recomandari:

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

aparate foto

La Femme -50% reduceri de primavara

FashionDays
Fashion Days este singurul club de shopping online din Romania unde membrii pot beneficia de preturi cu pana la 80% mai mici la cele mai cunoscute branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.


Art & Deco Online Store
Tablouri originale, ceasuri de perete, decoratiuni, cadouri.

Spectral.DNC + Revita
Stopeaza caderea parului si duce la regenerarea acestuia in 3 luni.

Asigurare medicala de calatorie

3 Suisses: magazin online
Moda Franceză Articole la Preţuri Mici

Special pentru Gravide
De la 3 Suisses, Lenjerie si Haine Care Cresc Odata cu Burtica Ta

OUTLET AMA FASHION
-50% REDUCERE PENTRU PRODUSELE DIN OUTLET! PROFITA!

Pantofi online
Modele inedite, piele naturala, design modern sub acelasi acoperis

Remington S9500
Placa pentru indreptat parul cu invelis ceramic si afisaj digital

Top Deals

e-redus.ro

StarShinerS

Dasha

Perfect Tour

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu