Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



vineri, 18 martie 2011

Moda in 2011

Ce se poarta in 2011? Care sunt ultimele tendinte in moda?

2011 este anul culorilor tari: de la turcoaz si roz la albastru, mov, verde si galben si portocaliu, asortate in moduri inedite: ori doua piese in doua nuante diferite, o nuanta rece si una calda, ori vestimentatii compacte intr-o singura culoare, ori o multitudine de culori care impresioneaza prin asociere.

Rochiile, salopetele si topurile prinse dupa gat, care dezvaluie feminitatea umerilor si linia delicata a spatelui, sunt obligatorii in garderoba verii 2011. Partea prinsa dupa gat poate sa inlocuiasca un colier statement cu succes.

Talia inalta se poarta si in acest an: fie ca vorbim de pantaloni, blugi, rochii, fuste sau camasi. Centrul atentiei cade pe talie asa ca trebuie evidentiata cu accesorii de tot felul  (curele, sireturi, funde, brauri sau pur si simplu betelii late aplicate in jurul taliei inalte).

Albul este favorit in 2011, fie ca vorbim de rochii delicate, transparente, cu broderii sau decupaje, fie ca vorbim de piese vestimentare sculpturale sau masculine. Dar nu este singurul, nuantele de nude sunt si ele favorite, insa nu pentru a evidentia alte nuante ci pentru a le purta ca atare.

Pantalonii foarte largi sau pana, rochiile si fustele plisate si pline de volum, camasile cu volane, salopetele incinse in talie, toate renasc din moda anilor `70 si `80. Designerii propun tinute care pastreaza aceste norme, insa le ridica spre feminitatea si confortul tendintelor lui 2011.
O noutate in 2011 este asortarea imprimeurilor intrun mod excentric.Designerii propun tinute formate din piese vestimentare cu imprimeuri diferite: dungi cu buline, flori cu desene grafice. Regasim insa si imprimeuri diferite pe o singura piesa vestimentara. Detaliile sunt foarte evidente si usor extravagante

Pentru sezonul calduros designerii propun cele mai confortabile materiale, dintre ele matasea ocupa primul loc, urmata de satin, voal si bumbac.

O alta noutate, in 2011, mare parte din piesele vestimentare sunt pe jumatate transparente. Astfel, fuste sau rochii care sunt foarte scurte au pe deasupra un strat de voal transparent. Prin urmare, fustele si rochiile mini dar si pantalonii scurti se reinventeaza si senzualitatea nu mai este expusa ci ascunsa in misterul transparentei.

tags: moda in 2011, ce se poarta in 2011. culorile verii 2011
sursa: divahair

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu