Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



joi, 10 martie 2011

Rochii online

Rochie Colour Intuition Black

Rochie cu maneci scurte, din material gros si tricotat. Rochia Colour Intuition se face remarcata prin combinatiile de culori si prin tricotajul reliefat care adauga stil si rafinament tinutei tale. Cureaua lata, din material elastic evidentiaza talia ta si pune accent pe silueta. Un design cu adevarat deosebit, o rochie remarcabila pe care trebuie sa o ai!
40097-550x0-hi
pret:99lei


Rochie Colour Magic Silver

Rochie scurta, din material elastic, marca Misso. Rochia Colour Magic se caracterizeaza prin feminitate si prospetime, caracteristici puse in evidenta de combinatiile de culori si imprimeurile bogate. In partea stanga, rochia este accesorizata cu aplicatii metalice care iti confera stil si stralucire

41047-550x0-hi
pret: 179lei


Rochie Beauty Elixir Blue

Rochie scurta, din material vaporos si transparent, marca Misso. Foarte moderna si feminina, Rochia Beauty Elixir este alegerea ideala pentru o iesire in club. Strasuri de dimensiuni mici accesorizeaza partea inferioara a rochiei, conferind stralucire tinutei tale. Opteaza pentru un look unic!
44977-550x0-hi
pret:175lei


Rochie True Spirit Purple

Rochie din material tricotat, marca Mayo Chix. Rochia True Spirit prezinta un design chic si feminin, iar materialul care se muleaza pe corp aduce un plus de senzualitate tinutei tale. In partea din fata, rochia este accesorizata cu pietre stras cu aspect pretios de diferite dimensiuni care iti confera stralucire. Rochia este accesorizata cu o curea formata din combinatie de lant si piele ecologica.Straluceste alaturi de Rochia True Spirit!
38588-550x0-hi
pret:189lei




tags: rochii online, rochii scurte, rochii tricotate, accesorii, tinute sexy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu