Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



luni, 18 aprilie 2011

Moda unghiilor in 2011

Moda culorilor pentru unghii din acest sezon permite fiecarei femei sa aleaga tonul potrivit in raport cu propria personalitate.


LaFemme

Este prima data cand moda colorilor pentru unghii permite o varietate atat de mare, nici macar nu se poate vorbi de un ton predominant pentru ca exista foarte multe optiuni si se presupune ca tendinta va fi definita de gusturile majoritatii.


Cosmetice-Rooibos.ro

 

Pentru moment stilistii vorbesc de lacuri de unghii in culori inchise, mate, metalizate, sidefate : de la auriu sidefat, galben, nude, verde, albastru, gri, cafeniu, ciocolatiu, alb, visiuniu, rosu, lavanda, la fucsia si altele.

Fiecare dintre aceste culori avand variatii de tonuri de la deschis la inchis, de la sidefat la mat fiecare femeie gasind sigur o nuanta care sa-i placa.


Persista moda unghiilor decorate in moduri cat mai originale, cu cat mai multe nuante.


Mycloset.ro
Unghiile se vor asorta cu hainele, geanta sau machiajul, este o moda foarte distractiva, vesela care vine sa ne scoata din clasicul rosu sau roz si ne permite sa ne aratam propria personalitate prin culorile unghiilor.

 

sursa : http://paraellas.net


Recomandari:

Tablouri, ceasuri, decoratiuni
Tablouri originale pe suport de lemn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu