Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



vineri, 15 aprilie 2011

Primavara - vara 2011

2011 este anul in care se poarta originalitatea, sunt “in trend” articolele care aduc orice mica nota de originalitate: o funda ce puncteaza decolteul, nasturi fantezie, decolteul la spate din dantela seducatoare – o combinatie glamour si sporty. De asemenea au revenit la moda imprimeurile – designerii ne sfatuiesc sa iesim din tiparele clasice si sa purtam imprimeuri diferite in aceeasi tinuta, dungi cu buline, flori cu carouri sau orice alta alaturare care ne inspira.

 Jachetă cu buline VOTRE MODE mărimi…  Cămaşă cu lavalieră mărimi de la…

Coliere din lemne care confera o nota de urban chic purtate cu un maiou multicolor, cu decolteu rotund in fata si in spate ce se va evidentia prin volum si rafinament combinat cu o fusta extra lunga din tesatura fluida. Bineinteles cu acest outfit nu se potrivesc decat o pereche de sandale joase.

 Sandale între degete cu mărgele…  Sandale multibride mărimi de la 36 la…
Sunt la moda si culorile naturale : o fusta accesorizata cu tinte si in note de corai porneste sa cucereasca orizonturi noi.  

Un mic truc pentru cele care-si aduc propria amprenta pe haine: volanele puse pe un articol clasic ii va conferi un stil romantic; dantela aduce un strop de transparenta si un aer sexy. Bustierele fronsate ( prinse cu un cordon sub sani) accentueaza un decolteu frumos.

Vara 2011 este si vara rochiilor: uni, plisate, decoltate sau cu volane ne contureaza silueta si ne pun in valoare.
 Rochie scurtă cu spatele gol TOP…  Rochie lungă uni sau cu imprimeu…
Moda iubeste carourile: in aceasta vara carourile mici revin pe scena in forta si le regasim atat pe articolele de imbracaminte cat si pe accesorii, este feminim si usor retro.

 Rochie în carouri mărimi de la 34 la…  Rochie bandeau.

Pentru a vedea mai multe produse click pe bannerul de mai jos!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu