Dorinţa este cea care ne face sa ne împlinim visurile, să le concretizăm. Cereţi daruri de preţ de la viaţa şi o sa le aveţi!



marți, 12 aprilie 2011

Tricouri personalizate: editii si cantitati limitate

Am gasit un site care comercializeaza tricouri, dar nu orice fel de tricouri ci unele personalizate. din bumbac de calitate, produse in fabricile Russell dupa care iau drumul Poloniei unde, in cel mai mare centru de personalizare a textilelor din Europa de Est, tricourile sunt etichetate, imprimate si impachetate. Designurile sunt originale, inspirate din aventurile urbane ale lui Le Createur, imprimate pe tricouri simple marca Jerzees Colours, un brand premium apartinand de Russell Athletic.


Tricou Le Createur Love Optional Tricou Le Createur The Love W
Tricou Le Createur The Money W Tricou Le Createur Supermodel
    preturi: 69 - 89 lei
Tricou Le Createur The Robot Tricou Le Createur The Recession
                             pret: 89 lei

Aici veti gasi un brand non-conformist de street fashion, bazat pe atitudine pozitiva care va vor ajuta sa nu treceti neobservati intr-un grup. Veti beneficia de livrare imediata din stoc si de transport gratuit prin curier rapid in toata tara. Pe site-ul lor gasiti si  tabelul de marimi sa va comandati exact marimea potrivita si sa tineti cont ca hainele din bumbac se miscoreaza cu 15% daca nu sunt spalate corespunzator.

In aceasta perioada veti beneficia de un bonus: cupon de 10% pentru ochelari Polaroid de la sportstyle.ro la fiecare comanda

Pentru mai multe modele si informatii click pe bannerul de mai jos!

Le Createur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu